Filemon Wesselink

Filemon Wesselink

twitterinstagram

 

Filemon Wesselink is wekelijks te zien in ‘Het is hier Autistisch’ waarin Filemon de wereld van autisme ontdekt. Ook presenteerde hij zijn eigen ‘KPN’ programma: Clubhuis 16, waar hij Nederlandse topsporters ontvangt en er bijzondere sportreportages voorbij komen van bekende verslaggevers.

Onlangs maakte Filemon het programma Filemon Staat Strak op BNN. In zijn programma ontdekte Filemon alle ins en outs van deze cultuur en het mannelijk schoonheidsideaal. Dit breed geïnteresseerde talent presenteert daarnaast hij zijn eigen radioprogramma De Overnachting in de nacht van zaterdag op zondag op NPO Radio 1. Bij het grote publiek is Filemon bekend als een van de vaste gezichten van BNN, waar hij De Week van Filemon presenteerde. Daarvoor presenteerde hij met een flinke dosis lef de programma’s Try Before You DieSpuiten en Slikken en Afkicken. Ook maakte hij spraakmakende reportages voor onder andere de Madiwodovrijdagshow en het Verbond van Ongeleide Correspondenten.

Niet alleen als presentator en reporter heeft Filemon succes; ook als radio-DJ timmert hij aan de weg. Zo was Wesselink in 2005 als vaste verslaggever te horen bij 3FM-programma Wout! en deed hij in 2006 verslag van het WK Voetbal voor Radio1, 3FM en BNN. Sinds september 2012 maakt Filemon het Radio1-programma De Wereld van Filemon. In 2011 verscheen zijn boek ‘Ik, Papa’ waarin hij op een geestige en eerlijke manier beschrijft hoe het is om vader te worden.

Details

  • Twitter >18.7k volgers
  • Instagram >5.4k volgers
Informatie