Fons Hendriks

Fons Hendriks

tumblr twitterinstagram

 

Momenteel is Fons Hendriks in het RTV NH programma ‘KoopKracht’ te zien. Fons startte een aantal jaar geleden de studie politicologie aan de UVA. Deze studie maakte hij niet af, omdat zijn ambities ergens anders lagen dan de nieuwe minister-president van Nederland worden. Hij hield aan zijn studie een politieke talkshow over, ‘De hoge heren van Amsterdam’.

Hij leerde op de Veronica-Academy produceren, regisseren, formatteren én presenteren. Vervolgens kwam hij terecht bij een tv-productiebedrijf als format-ontwikkelaar. Fons was daar het brein achter verschillende televisieprogramma’s. Maar deze duizendpoot wilde meer en door zijn interview met oud burgervader van Amsterdam, Job Cohen, kwam hij uiteindelijk in het team van Rambam terecht. Hij schuwde geen enkele undercover actie en staat bekend om zijn charme-offensief.  Ook was hij vorig jaar te zien in het programma Jan Rijdt Rond. Je kunt wel zeggen dat reportages maken Fons zijn passie is.

Daarnaast was Fons eerder te zien in de talkshow van Eva Jinek waarin hij in een vast item van de show te zien was, namelijk: 4 minuten met.

 

Details

Informatie